Overslaan naar content

Hier start jouw carrière bij Carlisle Construction Materials b.v.

Onze openstaande vacatures

CARLISLE® biedt je de vrijheid om je potentieel volledig te ontwikkelen. Je kijgt een breed scale aan mogelijkheden in een snelgroeiend bedrijf en bent in staat om in een vroeg stadium verantwoordelijkheid op te nemen. We investeren in je persoonlijke ontwikkeling en helpen je nieuwe talenten te ontdekken. Bij CARLISLE® kan jij het verschil maken.Filters

12 vacatures

Customer Service

Engineering

Projektingenieur (m/w/d) Industrial Engineering
Op locatie
  • Waltershausen, Thüringen, Duitsland
Werkstudent (*gn) Engineering / Projektmanagement
Op locatie
  • Waltershausen, Thüringen, Duitsland

Productie

Operator
Op locatie
  • Kampen, Overijssel, Nederland
Productie medewerker
Op locatie
  • Weesp, Noord-Holland, Nederland

Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst
Op locatie
  • Kampen, Overijssel, Nederland

Verkoop

Geen passende vacature?

Niet de juiste vacature voor jou? Je kunt ons ook een open sollicitatie sturen, we zullen je sollicitatie bekijken op een mogelijke samenwerking. Als we je op dit moment helaas geen passende functie kunnen bieden, voegen we je graag toe aan onze interne talentenpool, zodat we snel contact met je kunnen opnemen als de kans zich voordoet om samen te werken.

CARLISLE® als nieuwe werkgever...

Bij ons kun je verwachten...

... een zekere baan in een groeiende organisatie, het streven is om onze omzet de komende jaren te vermenigvuldigen. ... een baan waar je je eigen verantwoordelijkheden hebt en voortdurend aan werkt.

... veel ruimte voor initiatief en creativiteit. We stimuleren ideeën en betrokkenheid van onze teams, ongeacht leeftijd en functie.

... een prettige werksfeer waarin iedere medewerker als gelijk wordt behandeld en inbreng wordt gewaardeerd.

In ruil daarvoor kun je verwachten dat...

... we een aantrekkelijk en prestatiegerelateerd beloningspakket samenstellen dat recht doet aan de verantwoordelijkheid die onze medewerkers bij ons dragen. ... je een reeks aanvullende voordelen kunt verwachten, zoals een bedrijfspensioenregeling, gratis fruit en een actieve personeelsvereniging.

... je een goede werk-privé balans hebt door de vele vrije dagen.

... maken we afspraken over hybride werken met flexibele werktijden en op vertrouwen gebaseerde werktijden mogelijk op alle gebieden waar dit haalbaar is.

Voor ons is essentieel...

... een langetermijnperspectief waarin elke medewerker wordt ondersteund in overeenstemming met zijn of haar behoeften om zijn of haar functie optimaal te vervullen en te ontwikkelen. ... een vertrouwensvol en intensief introductieprogramma om ons, het team en het nieuwe werkterrein vanaf het begin te begrijpen; elke nieuwe collega moet bijvoorbeeld minstens één keer een door ons vervaardigd dakmembraan hebben gelast.

... een regelmatig en gestructureerd feedbackproces met jaarlijkse prestatie- en ontwikkelingsbeoordelingen en regelmatige tussentijdse feedback gedurende het jaar.

Onze locaties

Onze kantoren en productiefaciliteiten bevinden zich in Duitsland, Het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Roemenië.

Alle vestigingen van CARLISLE® CM Europe

In onze vestigingen in Hamburg, Waltershausen en Kaufbeuren (Duitsland), Kampen en Weesp (Nederland), Mansfield en Belper (VK) en Baia Mare (Roemenië) werken we voortdurend aan de verdere ontwikkeling van de producten en diensten van CCM Europe. Onze specialisten ontwikkelen verdere productinnovaties in ons eigen testlaboratorium en onderzoekscentrum.

Tegelijkertijd worden hier ook uitgebreide services voor onze klanten uitgevoerd, zoals tests en berekeningen op maat. De populaire CARLISLE® Academy opleidings- en bijscholingscursussen vinden plaats op verschillende bedrijfslocaties, maar ook direct ter plaatse op de bouwplaatsen van onze klanten of bij gespecialiseerde dealers.